UrbanRebel

DarkRebel

22.02.2018

САМОБУТНІСТЬ, ЕЛЕГАНТНІСТЬ І ПРОДУКТИВНІСТЬ

22 лютого 2018 року в ході ексклюзивної презентації, яка відбулась у м. Барселона, компанія SEAT офіційно оголосила про запуск нового бренду спортивних автомобілів під назвою CUPRA.  Ще одним кульмінаційним моментом заходу , який пройшов у столиці Каталонії, стала перша презентація CUPRA Ateca.

CUPRA завжди виступав ідеальним втіленням спортивних якостей.

Відтепер CUPRA буде функціонувати як самостійне підприємство, що розробляє моделі спільно з SEAT - із твердим наміром вирости у незалежну компанію. Завдяки такому кроку бренд отримає виділені площі у приблизно 260 спеціально відібраних дилерських центрах SEAT на території всієї Європи.

CUPRA символізує унікальність, елегантність та потужність. Це бренд для тих, хто хоче жити по-своєму. «CUPRA - великий шанс для SEAT, для наших клієнтів та для суспільства, - говорить генеральний директор SEAT S.A. Лука де Мео (Luca de Meo). - Проєкт у цілому став можливим завдяки внутрішньому прагненню різних людей, які шукали можливість зацікавити й інших автолюбителів».

Новий логотип спортивного бренду поєднує багато елементів з різних світів. Це пристрасне ставлення до ручної роботи, автоспорту і стилю життя. Саме з цього складається динамічний і безпомилково впізнаваний дизайн CUPRA. За логотипом CUPRA приховуються сучасні технології, стиль і функціональність, об'єднані у форматі стрімкого спортивного автомобіля.

Структурно CUPRA буде частиною SEAT, так само як і інші 100-відсоткові дочірні компанії, такі як Metropolis:Lab Barcelona. За допомогою такої реорганізації компанія прагне диверсифікувати свій бізнес та зайнятися розробкою нових моделей, що приноситимуть прибуток і будуть робити свій внесок у загальний результат діяльності підприємства. Крім того, CUPRA повністю перебере на себе сферу автоспорту, за яку до цього відповідав підрозділ SEAT Sport.

Розробка і виготовлення у співпраці з потужними партнерами

Щоб наочно продемонструвати свою прихильність до дизайну, самовідданої праці, найвищої якості та індивідуалізації, бренд CUPRA налагодив партнерські стосунки з невеликими ательє і майстернями, які будуть розробляти ексклюзивні продукти лімітованих серій. Це, зокрема, такі компанії, як L.G.R., TRAKATAN і FABIKE.

Крім того, CUPRA співпрацює з DAINESE, NINCO та іншими марками, які теж вирізняються пристрасним ставленням до перегонів, технологій та інновацій.