UrbanRebel

DarkRebel

22.02.2022

CUPRA Squared Experience

Те, що ви бачите, віртуальне, те, на чому їздите - реальне.

 

Наша місія щодо просування бренду CUPRA змушує нас ніколи не зупинятися на досягнутому і створювати щоразу нові продукти і досвід для нашої аудиторії.

 

Під час 4-ї річниці ми щойно представили CUPRA Squared Experience, гоночний досвід, не схожий на інші. Як відомо, перегони є частиною ДНК CUPRA. Оскільки багато хто з вас не мав ще можливості пізнати реальні відчуття від водіння гоночного автомобіля, CUPRA звертається до віртуального світу, щоб надати вам цю можливість.

 

Ми розробили перший досвід, який лежить за межами фізичного світу. Ця ідея виникла з нашої пристрасті до перегонів і прагнення надати кожному можливість відчути гострі відчуття від виїзду на трек. Усе, що стосується цього досвіду, буде віртуальним, але чистий порив, яким він супроводжується, буде цілком реальним. Ми назвали це CUPRA Squared Experience. І саме тут наш повністю електричний UrbanRebel стане автомобілем, який домчить вас до нової ери перегонів.

Запустити відео
Перша в історії CUPRA NFT
Ми прагнемо постійно бути на хвилі і цілковито віддані прогресу, тож ми оголошуємо про запуск найпершої CUPRA NFT з CUPRA UrbanRebel. Всього за кілька тижнів ми виставимо на аукціон наш дебютний NFT UrbanRebel разом із ексклюзивним шансом стати першим в історії пілотом справжнього CUPRA Squared Experience. Цей захоплюючий новий досвід пов’язаний з запуском Metahype, де ми наблизимо нашу аудиторію до віртуального світу, який ми створюємо. Наша 4-та річниця знаменує цей амбітний стрибок: ми подвоюємо простори, де ви можете відчути наш нестримний імпульс.

ЗАЛИШАЙТЕСЯ З НАМИ І ДІЗНАВАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО МАЙБУТНІ ПРОЕКТИ.