UrbanRebel

DarkRebel

15.12.2020

CUPRA і Mikakus представляють нову колекцію взуття

  • Колекція Mikakus x CUPRA демонструє пристрасне ставлення обох брендів до дизайну і спортивних якостей

  • Капсульну колекцію було створено спільно з модним брендом футболіста Андреса Іньєста (Andrés Iniesta)

CUPRA зміцнює свої позиції у світі стилю життя шляхом випуску ексклюзивної колекції снікерів, створеної у співпраці із відомим в усьому світі модним брендом Mikakus. Джерелом натхнення для лімітованої серії Mikakus x CUPRA став CUPRA Formentor. Відтепер ці моделі будуть представлені у новому флагманському магазині Mikakus у самісінькому серці Барселони, неподалік від CASA SEAT.

Спільне бачення дизайну і спортивного характеру
Колекція Mikakus x CUPRA - перший спільний проєкт двох барселонських брендів,
які поділяють пристрасть до дизайну та сучасне бачення спортивного характеру. Після презентації прототипу, яка відбулась у ході церемонії відкриття CUPRA Garage у лютому минулого року, команди дизайнерів CUPRA та Mikakus почали роботу над цією капсульною колекцією, яка складається з трьох ексклюзивних моделей спортивного взуття: доступної у двох кольорах (Petrolblau та білому) моделі Garage та моделі Paddock.

Нові снікери Mikakus x CUPRA можна вже зараз придбати на офіційному вебсайті Mikakus та у звичайних точках продажу бренду. "Ми раді вітати Mikakus із такою ексклюзивною колекцією в сім'ї CUPRA. Цей сучасний бренд поділяє наше бачення щодо використання світу Барселони як джерела натхнення для ексклюзивних і незвичайних продуктів. Капсульна колекція Mikakus x CUPRA слугує ще одним ефектним доказом наших амбіцій щодо створення цілого всесвіту продуктів для стилю життя, зосередженого довкола нашої лінійки автомобілів. Протягом наступних місяців
ми будемо нарощувати наші зусилля, спрямовані на залучення нових партнерів до створення нових дизайнерських колекцій", - пояснив директор CUPRA із питань стратегії, розвитку бізнесу та виробництва Антоніно Лабате (Antonino Labate) після презентації
колекції в новому магазині Mikakus у Барселоні.

Генеральний директор Mikakus Хелена Новеллас (Helena Novellas) наголосила: "Така співпраця цілком природна,
адже ми з однаковою пристрастю ставимося до світу Барселони як до
джерела натхнення. Наша спільна мета полягає в тому, щоб пропонувати варіанти дизайну і продукти незвичайним людям,
які хотіли б бути на крок попереду. Ми пишаємося тим, що
належимо до сім'ї CUPRA."

Mikakus x CUPRA

CUPRA Formentor став джерелом натхнення для створення колекції Mikakus x CUPRA.

Дизайн трьох моделей спортивного взуття нагадує стрімкий силует компактного позашляховика, а кольори капсульної колекції теж мають багато спільного з Formentor і дизайном взуття від Mikakus. Крім того, для виготовлення цього спортивного взуття використовують деякі матеріали (наприклад, шкіру), що також зустрічаються в інтер'єрі автомобіля. Нова модель Mikakus x CUPRA Paddock обігрує тему спортивних традицій бренду. Ці снікери у стилі «сліп-он» виготовлені з сітчастої тканини зі шкіряними вставками, а прикрашена написом CUPRA петля на заднику схожа на ремінь безпеки. Нова модель Mikakus x CUPRA Garage доступна в кольорі Petrolblau та у білому кольорі, а дещо піднята рельєфна верхня частина нагадує оббивку Formentor. Декоративні кільця нагадують елементи оздоблення Formentor у фірмовому мідному кольорі. На заднику цієї моделі також розташований логотип CUPRA. Усі моделі капсульної колекції мають підошву з матеріалу ЕВА останнього покоління і завдяки найсучаснішим технологіям вирізняються легкістю та максимальним комфортом носіння.

Всесвіт стилю життя CUPRA
CUPRA активізує співпрацю з марками, які говорять тією ж мовою дизайну та створюють
досвід у подібний спосіб. У своєму прагненні до створення
ексклюзивних колекцій продуктів лімітованої кількості, які символізують стиль життя
бренду, компанія CUPRA вже співпрацювала з виробником освітлювальних приладів Marset. У рамках цього партнерства на світ з'явилась переносна бездротова дизайнерська лампа з акумулятором під назвою Chispa by Marset for CUPRA, яка була представлена у червні і вже доступна для придбання. Крім того, спільно з італійськими фабриками TRAKATAN і L.G.R бренд випустив ексклюзивні колекції сумок і сонцезахисних окулярів.