UrbanRebel

DarkRebel

11.01.2021

Конкурс "Car of the Year 2021" у Європі

  • "Автомобіль року 2021" буде обирати журі у складі 60 іменитих журналістів з усієї Європи, що пишуть на авто- і мототематику
  • Переможця оголосять 1 березня

Молодий іспанський бренд, створений лише у лютому 2018 року, вже має у своєму портфоліо власний компактний кросовер CUPRA Formentor, який чітко виділяється на фоні інших. Номінація CUPRA Formentor на премію "Автомобіль року 2021" свідчить, що марка CUPRA давно закріпилася на автомобільному ринку.

 

Як перша самостійно розроблена модель бренду, CUPRA Formentor вийшов разом із шістьма іншими учасниками у фінал змагань за престижну відзнаку.
"Номінація CUPRA Formentor на цьогорічну премію «Автомобіль року» - винагорода за напружену працю і самовідданість усього колективу бренду", - сказав генеральний директор CUPRA і віце-президент SEAT S.A. з продажів і маркетингу Уейн Гріфітс (Wayne Griffiths). "За допомогою CUPRA Formentor, що являє собою нашу першу самостійно розроблену модель, ми встановлюємо цілковито нові стандарти: цей автомобіль розширює ринок за рахунок нового виміру і сприяє впізнаваності та привабливості нашого бренду. Завдяки CUPRA Formentor ми вриваємось у новий сегмент зростання у Європі."

 

CUPRA Formentor поєднує спортивні враження від водіння з перевагами позашляховика.
Модель відповідає усім вимогам сучасного водія завдяки унікальній динаміці та численним сучасним функціям. З огляду на широкий вибір видів привода, що включає сім різних варіантів, у тому числі дві версії гібридного привода із заряджанням від електромережі, зосереджені на потребах водія комунікаційні можливості та найсучасніші системи безпеки й комфорту, цей кросовер є гідним претендентом на
престижну нагороду.

 

Зіркове журі обирає зіркових кандидатів
Титул "Автомобіль року" в цьому році теж присвоюватиме журі з іменитих журналістів з усієї Європи, що пишуть на авто- і мототематику. Загалом 60 членів журі із 23 країн Європи зберуться разом, щоб спільно обрати найкращий новий автомобіль на ринку. Переможця оголосять 1 березня.