UrbanRebel

DarkRebel

04.02.2021

High Five!

  • П'ятициліндровий турбодвигун* забезпечує вражаючі ходові якості та унікальне звучання
  • Приурочена до третьої річниці бренду світова прем'єра відбудеться 22 лютого

 

Як дійсно амбітний бренд, CUPRA прийняв виклик і взявся поєднати стиль із сучасною динамікою. За допомогою CUPRA Formentor іспанському бренду вдалося поєднати ці якості у формі прогресивного компактного позашляховика.

 

Якраз вчасно до третього дня народження іспанці презентують найвищий ступінь розвитку своєї першої власної розробки, оснастивши кросовер п'ятициліндровим турбодвигуном, який викликає прискорене серцебиття.

CUPRA Formentor VZ5 є символом бренду
Новий п'ятициліндровий агрегат забезпечить моделі Formentor не лише потужність, а перш за все значно помітніші темперамент, динаміку та емоції. Завдяки версії V5 модель CUPRA Formentor ще більше перетворюється на автомобіль, що змінює правила гри, якому не бракує привабливості та сильних сторін: з його рафінованою потужністю і виразним, унікальним звучанням п'яти циліндрів CUPRA Formentor VZ5 є справжнім символом спортивних традицій бренду. Він являє собою доказ успішного перенесення технологій зі сфери автоспорту в серійні автомобілі і викличе фурор навіть серед найвимогливіших автолюбителів.

Запустити відео

"CUPRA Formentor є символом традицій бренду CUPRA. Ще більш екстремальний п'ятициліндровий двигун доповнює нинішню лінійку звичайних двигунів внутрішнього згорання та орієнтованих на видатну динаміку варіантів гібридного привода. Завдяки цьому CUPRA Formentor зможе завоювати серця справжніх автолюбителів. Саме таку мету ставить пере собою сімейство CUPRA, прагнучи охопити в такий спосіб нові сегменти клієнтів", - говорить генеральний директор CUPRA і SEAT Уейн Гріфітс (Wayne Griffiths) .

CUPRA Formentor VZ5 – рекламний ролик

22 лютого з нагоди своєї третьої річниці CUPRA представить унікального і доступного в обмеженій кількості новачка у сімействі CUPRA.
У ході заходу буде зроблено інші важливі оголошення.