UrbanRebel

DarkRebel

22.02.2022

CUPRAx2 представляє METAHYPE

Прокладаючи шлях до нового бачення нової ери.

 

2022 рік буде роком CUPRA. У 4-ту річницю бренду ми зосереджуємо свої амбіції та робимо ставку на цифру "2", що означає подвійність, партнерство та зростання: CUPRAx2. Ми здійснимо цей стрибок з амбітним баченням: зростання продажів, дилерської мережі та портфоліо продуктів, безперервне розширення та подвоєння простору для унікальних вічуттів та емоцій.

 

CUPRA ніколи не обирає роль стороннього споглядача. Унікальні та незабутні враження лежать в основі всього, що ми робимо. Наша подорож до цифрової ери продовжується, оскільки ми щоразу знаходимо нові способи розширювати межі. Ми прагнемо зробити проривний крок вперед і запускаємо METAHYPE, всесвіт, який стане простором для співпраці, де бренди, стартапи та автори контенту матимуть можливість створювати події, проводити зустрічі і ділитися своєю культурою.

У всесвіті METAHYPE співпраця є основою всього. Ми плануємо об'єднатися з нашими всесвітньо відомими партнерами, такими як Primavera Sound зі світу музики або U-BEAT зі світу розваг, щоб дати імпульс для нового покоління.

 

Будуть створені простори, де бренди і окремі особи зможуть залучатися, демонструючи художній контент, такий як NFT, демонструючи цифрові та фізичні продукти, транслюючи контент та влаштовуючи події.

 

За допомогою METAHYPE CUPRA створюватимуться нові враження на різних етапах вашої подорожі, кожен із яких може змінити модель нашої попередньої взаємодії та співпраці.

 

Проект METAHYPE відзначає 4-ту річницю CUPRA і демонструє наше бачення нової віртуальної ери.

CUPRA x 2: запуск Metahype

Ми зустрінемося там? 

 

____ Дізнатися більше