UrbanRebel

DarkRebel

Два переможці Дакара, одна спільна мета.

  •  Ютта Кляйншмідт і Нассер Аль-Аттія представлятимуть команду ABT CUPRA XE на Extreme E 2022
  • Ютта Кляйншмідт продовжує свій шлях у складі команди ABT CUPRA XE на наступний сезон 2022 року разом із новачком, але вже переможцем Дакара 2022 рок,у Насером Аль-Аттією
  • Повністю електричний позашляховик CUPRA Tavascan XE, реінтерпретація e-CUPRA ABT XE1, розроблений спецально для цих перегонів з метою максимально відобразити ДНК CUPRA та гідно прийняти виклик нового сезону.
  • Після першого сезону команди, яка показала кілька багатообіцяючих результатів, мета цього року - стабільно отримувати перемоги в гонках та фінішувати на подіумах.
Марторелль, 02.03.2022 - Після величезного успіху своєї дебютної кампанії 2021 року Extreme E ─ глобальне змагання з електрогонок, яке висвітлює природне середовище, що знаходиться під загрозою через зміну клімату, ─ готується до початку свого другого сезону. Змагання мають на меті заохотити всіх нас до позитивних дій заради захисту майбутнього нашої планети, допускаючи до участі виключно електричні гоночні автомобілі, щоб підкреслити, як ми можемо запобігти подальшій шкоді та допомогти вирішити проблеми зі зміною клімату.

CUPRA з самого початку була частиною Extreme E. Це був перший автомобільний бренд, який оголосив про свою участь, об'єднавши зусилля з ABT Sportsline, основним партнером команди.

Завершивши свій дебютний сезон п'ятим місцем у загальному заліку, команда ABT CUPRA XE тепер зосереджена на тому, щоб максимально використати свій другий сезон. На себе це завдання від імені бренду візьмуть два чудових водії. Чотириразовий переможець Дакара Нассер Аль-Аттія (2011, 2015, 2019 і 2022 рік, гонка, яка відбулася минулого місяця) приєднується до команди цього сезону і стане партнером нинішньої водійки CUPRA (і колишньої переможниці Дакара у 2001 році) Ютти Кляйншмідт. Цей новий дует водіїв стане ключовою частиною поштовху ABT CUPRA XE в змаганнях за місця на подіумі та перемоги в гонках на кожній події в календарі чемпіонату.

Запустити відео

Для бренду CUPRA електрифікація та потужність існують пліч-о-пліч, а переосмислення і створення автомобіля e-CUPRA ABT XE1 2022 року відповідає загальному духу перегонів Extreme E Championship. Автомобіль оснащений батареєю ємністю 54 кВт/год, розміщеною за кабіною, що сприяє оптимальному розподілу ваги автомобіля, та розганяється від 0 до 100 км/год приблизно за чотири секунди. Важливо те, що CUPRA Tavascan XE є більш стійким та екологічним, ніж раніше, і оснащений деталями, надрукованими на 3D-принтері, що покращить адаптивність та допоможе полегшити і пришвидшити ремонт повністю електричного автомобіля під час гонки.

Повністю електричний позашляховий гоночний автомобіль натякає на мову дизайну, яка буде використовуватися в майбутньому серійному виробництві CUPRA Tavascan, другої 100% електричної моделі бренду, яка буде розроблена та створена в Барселоні і надійде на європейські та зарубіжні ринки у 2024 році.

Серія Extreme E дозволяє нам поглибити дослідження в галузі електрифікації, одночасно пропагуючи електрифікацію, стійкість, екологічну обізнаність та гендерну рівність.

Перший тур сезону заплановано вже на 19-20.02.2022 в Неомі (Саудівська Аравія). Hе пропустіть жодної з подій! 

 

 

Ютта Кляйншмідт, гонщиця команди ABT CUPRA XE 2022 року, сказала: «Я не можу дочекатися початку сезону 2022 року. Минулого року ми побудували міцну базу і змагалися за найкращі місця. Цього року завдання полягає в тому, щоб надалі стабільно досягати перемог та завойовувати подіуми, і ми готові це зробити. Моя пристрасть до позашляхових перегонів підживлює все, що я роблю, і розділення цієї пристрасті з такою чудовою командою надихає мене виступати якнайкраще на трасі. Я просто вже хочу взяти і почати цей сезон

Насер Аль-Аттія, водій ABT CUPRA XE 2022 року, сказав: «Я дуже схвильований. Я вважаю, що це буде величезний досвід для мене, оскільки Extreme E Championship - це крок вперед до кращого майбутнього. Я пишаюся тим, що приєднався до клану CUPRA у цій пригоди, і я знаю, що ми можемо зробити разом чудову роботу. Досвід команди, у поєднанні з досвідом Ютти і моїм, дасть нам чудову базу. Ми дійсно налаштовані на успіх, і наша мета - перемогти. Я не можу дочекатися, коли я вже сяду в машину і почну веселитися. Давайте максимально використаємо цю можливість

Д-р Вернер Тітц, виконавчий віце-президент з досліджень і розробок CUPRA, сказав: «Ми завжди шукаємо викликів, і минулого року ми побачили, що змагання Extreme E відповідають духу CUPRA і показують, що електрифікація та продуктивність йдуть рука об руку. Для нас це чудова можливість продовжувати оновлювати наші автомобілі, продовжувати працювати над майбутніми розробками, і ми раді взяти участь у перегонах у 2022 році. З Юттою та Насером у команді ми наполегливо просуватимемося до якомога кращих результатів і сподіваємося побачити екіпаж CUPRA Tavascan XE на вершині подіуму».

Ганс-Юрген Абт, керуючий партнер ABT Sportsline, сказав: «Як би нам не сподобався наш перший сезон у Extreme E, цей чемпіонат для нас все ще є «незавершеною справою». Наші цілі залишаються незмінними: ми хочемо боротися за перемоги в серіях та головний титул. Я повністю довіряю нашій команді, нашим водіям, нашій машині та нашим партнерам, і я не можу дочекатися, коли наші два герої Дакару Ютта і Насер виїдуть на трасу. У той же час я хотів би подякувати Маттіасу (Екстрему), який зіграв важливу роль у створенні нашої команди і тепер хоче зосередитися на інших викликах. Він був членом нашої родини ABT більше двох десятиліть і буде ним надалі в майбутньому».