UrbanRebel

DarkRebel

  • Гравчиня ФК «Барселона» та збірної Іспанії нещодавно отримала «Золотий м'яч».
  • Алексія поділяє цінності CUPRA, надихаючи наступне покоління та кидаючи виклик статусу-кво
  • Вона приєднується до інших амбасадорів бренду зі світу спорту, таких як одноклубники ФК «Барселона» Ансу Фаті та Марк Тер Штеген.

CUPRA рада вітати гравчиню ФК "Барселона" та збірної Іспанії з жіночого футболу Алексію Путеллас до свого клану амбасадорів бренду. Це чудове завершення успішного року для пані Путеллас, яку нещодавно було нагороджено Золотим м'ячем.

«Золотий м’яч» є нещодавним доповненням до і без того вражаючого списку спортивних нагород Путеллас. У серпні цього року вона була визнана найкращою гравчинею року за версією УЄФА. Її визначна кар’єра в ФК «Барселона» дозволила їй серед іншого виграти одну Лігу чемпіонів, п’ять Ліг Іспанії та п’ять Кубків іспанської королеви. Вона також є однією з капітанш і найбільш впізнаваних гравчинь жіночої збірної Іспанії з футболу.

ІСТОРИЧНИЙ РІК

«2021 рік став історичним як для Алексії, так і для CUPRA. Після її тріумфу і «Золотого м'яча» та запуску CUPRA Born, нашого першого 100% електромобіля, ми відчули, що це ідеальний момент для об'єднання наших зусиль. Алексія ідеально втілює цінності бренду CUPRA, і ми неймовірно пишаємося вітати її в нашому клані, де разом ми продовжимо кидати виклик статусу-кво як на полі, так і в автомобільній промисловості», - сказав Антоніно Лабате, директор із стратегії, розвитку бізнесу та операційної діяльності CUPRA.

«Це надвичайно приємна честь для мене стати частиною команди CUPRA», - додала Алексія Путеллас. «Я дуже вдячна CUPRA за підтримку жіночого футболу та їхню довіру до мене як амбасадора. Я сподіваюся бути корисною та надихнути наступне покоління через наш спільний стиль та цінності».

Клан чемпіонів

В якості амбасадорки бренду CUPRA, іспанська суперзірка приєднується до своїх товаришів по команді з ФК «Барселона» Ансу Фаті та Марка Тер Стегена, а також до групи чемпіонів, які хочуть стати рушійною силою змін. До складу спільности амбасадорів бренду входять такі спортсмени, як олімпійські золоті призери Адам Піті, Мелвін Річардсон та Сауль Кравіотто. До клану також входять амбасадори з інших сфер, такі як актор Даніель Брюль і гонщики Маттіас Екстрем, Хорді Жене та Мікель Азкона.