UrbanRebel

DarkRebel

13.01.2022

Drive the change

  • Фотожурналіст Паоло Пеллегрін, член престижного агентства Magnum Photos, вирушив до Гренландії, щоб зняти CUPRA Formentor у гармонії з природою.
  • Співпраця CUPRA та Pellegrin, #DriveTheChange, спрямована на підвищення обізнаності про зміну клімату та важливість збереження навколишнього середовища.
  • В образах Пеллегріна Formentor відображає силу природи і водночас її крихкість

Гренландія - одне з найбільш екстремальних місць на планеті. А також це місце, куди відомий фотожурналіст Паоло Пеллегрін вирушив у подорож на CUPRA Formentor, щоб зафільмувати взаємодію автомобіля з пейзажами. Це #DriveTheChange у співпраці з агентством Magnum Photos для підвищення обізнаності про важливість збереження природи.

Запустити відео

-72ºN 40ºW.

Гренландія - острів сильних контрастів. Оскільки майже 80% його поверхні покрито льодом, а максимальна температура становить 10 ºC, лише частина його узбережжя розкриває його скелясту сутність і являє собою величезну тундру. CUPRA та Pellegrin вибрали цю місцину, щоб підкреслити вплив зміни клімату на ландшафти.

Інший ракурс.

Пожертвуючи швидкістю заради екології, Пеллегрін і невелика команда подорожували Гренландією на поштовому кораблі, який уже був у цьому регіоні. Під час подорожі фотограф зобразив потужність CUPRA Formentor у гармонії з цим екстремальним середовищем. Автомобіль відображає силу природи і водночас її крихкість.

Метод Пеллегріна.

На цілих два тижні минулого літа команда занурилася в місцеву культуру та мала змогу пліч-о-пліч з місцевими жителями відвідати різні села на узбережжі та льодовик Кангерлуссуак, найбільший у східній частині острова. Природне світло є ключем до роботи в Пеллегріна, і він максимально використав його завдяки 20-годинному сонячному світлу протягом літа на Гренландії. Це дозволило йому витрачати більше часу на концептуалізацію та досягнення своїх зображень, роблячи детальні ескізи перед кожною фотографією.

- Зосередьтеся на природі. #DriveTheChange - це спосіб зробити зміну клімату видимою та підвищити обізнаність про важливість захисту природи, зосередившись на ній. Своєю незвичайною красою та прихованими емоціями ці знімки закликають підкреслити вплив глобального потепління. Це повідомлення, яке відповідає прагненню CUPRA до електрифікації.