UrbanRebel

DarkRebel

24.03.2021

Зірка "Барси"

  • Іспанська зірка футболу сприятиме популяризації бренду CUPRA
  • 18-річний футболіст створив конфігурацію свого нового автомобіля під час візиту до Марторелля 

CUPRA запросив висхідну зірку ФК «Барселона» Ансу Фаті стати новим амбасадором бренду. 18-річний винятковий талант сприятиме популяризації бренду на міжнародному рівні. Він стає другим гравцем «Барси», який приєднався до клану CUPRA після голкіпера німецької збірної Марка тер Штегена. На початку року Ансу Фаті вперше офіційно виступив у кампанії CUPRA «Going forward».

Ансу Фаті стане частиною зіркової команди CUPRA

Висхідна зірка ФК Барселона, який щойно отримав нагороду NXGN 2021 як найкращий молодий футболіст світу, стане частиною команди амбасадорів бренду CUPRA. Команда складається з молодих талантів, які хочуть стимулювати глобальні зміни в епоху електрифікації. Крім Ансу Фаті, бренд представляють інші великі спортсмени, в тому числі Алехандро Галан і Аріана Санчес, два найкращих гравці у падел світу, а також водій туринг-автомобіля Мікель Азкона.

Запустити відео

"Going forward"

Ансу Фаті раніше працювала з CUPRA над кампанією Going Forward. На початку цього року молодий форвард ФК «Барселона» знявся у відповідному рекламному ролику і розповів про свої побажання на 2021 рік: щоб життя повернулося в парки та ресторани; щоб футболісти повернулися на поле, а глядачі сиділи на стадіонах, кінотеатрах і театрах і могли вболівати наживо та аплодувати.

CUPRA Born буде представлений пізніше цього року

Кампанія заохочує кожного бути поштовхом, якого світ потребує, не лише для повернення до нормального життя, а й для руху вперед. Ролик закінчується показом CUPRA Born, першої повністю електричної моделі бренду, яка буде представлена офіційно в другій половині року.

Зустріч з Вейном Гріффітсом та Хорхе Дієзом

Наймолодший бомбардир в історії Ліги чемпіонів УЄФА нещодавно відвідав завод у Мартореллі і зустрівся з генеральним директором CUPRA Вейном Гріффітсом. Крім того, під час відвідування дизайн-центру Ансу Фаті мав можливість ознайомитися з майбутніми проектами бренду. Там його прийняв головний дизайнер компанії Хорхе Дієз.

«CUPRA та Ансу Фаті ідеально пасують один одному: Фаті - винятковий талант - він молодий, бореться за свої мрії та надихає ціле покоління молодих людей у всьому світі своєю сміливістю та амбіціями», - сказав Вейн Гріффітс після зустрічі з форвардом ФК «Барселона». "«І бренд CUPRA, і Ансу Фаті за короткий час зробили собі ім'я завдяки своєму нетрадиційному характеру. Молодий талант має стати рушійною силою для змін, а разом із CUPRA він створить імпульс для змін в бік електрифікації».

"Форвард «Барси» сказав: «CUPRA - молодий, динамічний і спортивний бренд. Стиль і нестандартний шлях, яким йде бренд, надихають мене. Я гадаю, що мені він добре пасує, і з нетерпінням чекаю на активну участь у майбутніх проектах та, звичайно, також на мій перший власний CUPRA».

Запустити відео

Професійні спортсмени з ФК Барселона їздять на спортивних автомобілях CUPRA

Під час візиту до завода у м.Марторелль Ансу Фаті зокрема створив власну конфігурацію нового автомобіля CUPRA Formentor - так само, як і його співкомандники зробили це під час івенту, який нещодавно організовував бренд CUPRA. У ньому взяли участь 19 гравців команди "Барселона" і використали можливість створити індивіалізовані версії своїх майбутніх автомобілів.