UrbanRebel

DarkRebel

05.05.2021

Електрична яхта

  • На дизайн нової яхти надихнув CUPRA Formentor
  • Лімітована серія обмеженої кількості яхт D28 має надійти ще у 2021 році до продажу
  • D28 Formentor завдовжки більше 8 метрів і видає потужність 400 к.с.
  • Вейн Гріффітс: "Ми вже працюємо над спільним створенням гібридної яхти"
Запустити відео

CUPRA робить ще один крок на шляху до всесвіту досвіду і тепер представляє яхту, створену у співпраці з De Antonio Yachts під назвою D28 Formentor. Showboat - це унікальна концепція дизайну, яка стане основою для ексклюзивної обмеженої серії D28. За кольорами і якістю поверхонь безпомилково вгадуватиметься CUPRA. Старт продажів запланований на кінець 2021 року.

CUPRA поєднує зусилля з De Antonio Yachts
Результатом першої співпраці CUPRA та Барселонської верфі є демонстраційний катер потужністю 400 к.с., який може розвивати максимальну швидкість 40 вузлів. Зовнішній дизайн вражає своїми простими лініями та динамічним характером, а фірмовий синій колір Petrol Blue та витончені елементи в мідних тонах надають човну елегантності та спортивності. De Antonio Yachts D28 Formentor в даний час експонується в Марина Вела в порту Барселони.

"CUPRA - це більше, ніж автомобільний бренд, це ймовірніше спосіб життя зі своїми особливими відчуттями і досвідом, що постійно кидає виклик статусу кво. Спільно з De Antonio Yachts ми прагнемо надихати світ з нашого рідного міста Барселони", каже Вейн Гріффітс, CEO CUPRA, після пробного запливу на яхті. "D28 Formentor знаменує початок нашої співпраці. Обидва бренди прихильні до стійкої мобільності, і разом ми будемо працювати над гібридною моторною яхтою. Натхненням для неї слугуватиме наш CUPRA Formentor e-HYBRID і ми плануємо запустити її наступного року." До Вейна Гріффітса приєдналися Марк де Антоніо та Стен Хмілевскі, співзасновники De Antonio Yachts, і Антоніно Лабате, директор зі стратегії, розвитку бізнесу та операційної діяльності CUPRA.

Повністю електрична яхта

D28 Formentor

Ідеальне поєднання продуктивності та дизайну
De Antonio Yachts D28 Formentor має довжину 7,99 метра і може бути подовжена на півметри за допомогою кормової платформи. Зовнішній дизайн характеризується корпусом привабливого синбого кольору Petrol Blue і численними чорними і карбоновими акцентами. Крім того, фірмові  елементи CUPRA, що безпомилково вгадуються у загальній концепції, надають рульовій рубці додаткову елегантність і спортивність.

V-подібний корпус дозволяє розвивати максимальну швидкість до 40 вузлів на повній потужності, а також плавне маневрувати на крейсерській швидкості. Значна ширина та збалансований розподіл ваги дозволили створити простору палубу та досягти чудової стабільності на якорі. Планування простору зроблено відповідно до концепції "Walk-around", щоб ви могли легко обходити надбудову на палубі. Вся палуба цієї моделі займає один рівень і розділена на різні зони сонячних палуб.

На передній і кормовій палубах є сидіння та столи, а також на яхті є повноцінна ванна кімната. Ідеальне використання простору надає незрівнянне відчуття відкритості та пропонує місце для десяти людей. Марк де Антоніо, співзасновник De Antonio Yachts, підкреслив: «De Antonio Yachts народився із пристрасті до моря та інтересу до створення спортивних яхт з інноваціями і сучасним дизайном. CUPRA має той самий дух: ми обидва родом із Барселоні та віримо в потенціал міста як глобального центру космополітичного дизайну».

Стан Хмілевський, другий співзасновник De Antonio Yachts, сказав: «І De Antonio Yachts, і CUPRA віддані високим технологіям у розробці своїх продуктів. ЗУ тісній колаборації ми будемо працювати над застосуванням найкращих інновацій у світі навігації. Ми дуже пишаємося цим першим шоу-катером, він знаменує початок багатообіцяючої співпраці».

 

Повністю електрична яхта

D28 Formentor

Всесвіт стилю життя CUPRA

CUPRA прагне співпрацювати з брендами, які говорять з нами однією мовою дизайну та поділяють однаковий спосіб створення досвіду. Бренд поставив собі за мету розробляти ексклюзивні та обмежені колекції продуктів, які відображають його стиль життя і філософію бренду. Доречно, що CUPRA об'єдналася з Marset, іспанським виробником дизайнерських світильників. Результат цього спільного проекту - Chispa від Marset для CUPRA, портативної, акумуляторної та бездротової дизайнерської лампи - вже доступний на ринку.

Крім того, CUPRA випустила ексклюзивну колекцію кросівок у співпраці з міжнародним модним брендом Mikakus. Капсула Mikakus x CUPRA, як і яхта, натхнена дизайном CUPRA Formentor. Спільно з модними брендами TRAKATAN та L.G.R. CUPRA також розробили ексклюзивні колекції сумок, аксесуарів та сонцезахисних окулярів.