UrbanRebel

DarkRebel

18.03.2021

Нові моделі CUPRA для зірок "Барси"

  • Тер Стеген, Піке, П'янич, Ленглет і Ко. на стилі
  • Антоніно Лабате передає ключі 16-ом футбольним гравцям
  • Творча фотосесія на тренувальному полі ФК "Барселона"
Запустити відео

Після представлення світу CUPRA та створення власних конфігурацій моделей автомобілів, гравці ФК «Барселона» отримали свої кастомізовані автомобілі на тренувальному полі каталонського футбольного клубу. Передача відбулася під час заходу, в якому взяли участь 16 гравців клубу та директор зі стратегії, розвитку бізнесу та операційної діяльності  CUPRA Антоніно Лабате.

Гравець "Барси" Педрі біля свого CUPRA Formentor

Індивідуалізовані автомобілі

Серед гравців, які вже користуються своїми моделями CUPRA, є боснійсько-герцеговинський півзахисник Міралем П'яніч, французький захисник Клеман Ленгле, португальський нападник Франсіско Трінкао, захисник американської команди Сержиньо Дест, уругвайський центральний захисник Рональд Араужо та два іспанських професіонали Оскар Мінгеса і Педрі. Заздалегідь гравці мали можливість взяти участь у кампанії CUPRA, організованій у навчальному центрі клубу, де вони могли в цифровому вигляді зібрати для себе ідеальний автомобіль.

Гравець "Барси" Сержиньо Дест біля свого CUPRA Formentor

Гравцям був запропонований повний асортимент продукції CUPRA 

Гравці ФК "Барселона" могли вибрати з повного поточного модельного ряду CUPRA, включаючи CUPRA Formentor, CUPRA Leon, CUPRA Leon Sportstourer і CUPRA Ateca. Гравці «Барси» отримали свої моделі, а також взяли участь у фотосессії, організованій офіційним партнером футбольного клубу з мобільності, з креативними фотографами Хорді та Арнау Пуїг.

«CUPRA та ФК "Барселона" разом хочуть передати імпульс натхнення з Барселони для нового покоління молодих людей. Разом ми входимо у нову еру, сповнену оптимізму та амбіцій, зберігаючи власний стиль та високопродуктивну спортивну майстерність. Ми хочемо, щоб глобальний союз дав їм поштовх для змін, тому ми пишаємося ентузіазмом гравців та їхнім задоволенням від моделей CUPRA. Тепер вони можуть відчути світ CUPRA зблизька та розвинути нове відчуття до цих автомобілів", - пояснив Антоніно Лабате, який передава ключі від автомобілів гравцям "Барси".

Антоніно Лабате, директор з стратегій, розвитку бізнесу і операційної діяльності CUPRA з Міралемом П'яничем, півзахисником ФК «Барселона».

Автори успішних фотопроектів Хорді Коалітіч, Хорді Пуїг та його брат Арно є одними з найвпливовіших онлайн-фотографів із понад 26 мільйонами підписників у всьому світі на своїх каналах у соціальних мережах. Після фотосесії Хорді сказав: "Натхнення для цих зображень тісно пов'язане з контентом, який ми створюємо останнім часом: за допомогою мобільного телефону ми створюємо креативні переходи та граємо з ефектами, використовуючи повсякденні предмети. У цьому випадку ми використовували дзеркало для створення оптичного ефекту і колесо автомобіля для створення переходу. Концептуальна ідея полягає в тому, щоб передати і відобразити за допомогою цих фото дві сторони особистості футболіста: показати його як спортивну постать, так і приватну особистість, і поєднати обидві особистості з його власною моделлю CUPRA».

CUPRA Formentor, улюбленець спортсменів

Більшість гравців вибрали модель, яка також є офіційним автомобілем ФК "Барселона": CUPRA Formentor. Півзахисник Міралем П'яніч, наприклад, обрав CUPRA Formentor з матовим кольором кузова Magnetic Grey Matt і потужністю 228 кВт (310 к.с.). Такий саме вибір зробили Педрі, Франсіско Трінкао, Мартін Брейтуейт, Сержіньо Дест, Рікі Пуч і Оскар Мінгеса. Гравець іспанської збірної Жерар Піке також вибрав цей колір і силовий агрегат і незабаром зможе отримати свій автомобіль.

Оскар Мінгеса біля свого CUPRA Formentor

Марк тер Штеген їздить з турботою про екологію

Захисник Рональд Араужо обрав CUPRA Formentor з таким саме двигуном, але в червоному кольорі Desire Red Metallic. Представник бренду CUPRA Марк тер Штеген уже оголосив про своє рішення щодо плагін-гібридного двигуна потужністю 180 кВт (245 к.с.) і матового кольору Magnetic Grey Matt під час святкування ювілею CUPRA в 2онлайн-форматі. Ця конфігурація забезпечує спортивний досвід водіння, мінімізуючи вплив автомобіля на навколишнє середовище.

Рональд Араужо біля свого гібридного CUPRA Formentor

Клеман Ленгле покладається на CUPRA Ateca

Захисники ФК «Барселона» Клеман Ленгле та Жуніор Фірпо вже насолоджуються керуванням нового CUPRA Ateca, у кольорах Crystal Black та Rhodium Grey відповідно. Ця модель була першою, моделлю незалежного бренду CUPRA. Відтепер CUPRA Ateca доступна в оновленому дизайні та з такою ж потужною продуктивністю. Завдяки своїй потужності 221 кВт (300 к.с.) цей компактний позашляховик є унікальною за цынныстю пропозицію, і з моменту свого запуску активно сприяє розвитку і популяризації бренду CUPRA в Європі і по всьому світу, у таких країнах, як Мексика.

Клеман Ленгле біля свого CUPRA Ateca

Глобальний союз

У 2019 році CUPRA і ФК "Барселона" домовилися про глобальну співпрацю на п'ять років. Завдяки цьому інноваційному партнерству бренд став офіційним партнером у сфері мобільності каталонського флагманського футбольного клубу, а також став одним із глобальних офіційних партнерів клубу. Два бренди працюють разом, щоб популяризувати імідж міста Барселони в усьому світі, плекати таланти та інновації, а також створювати унікальний досвід для своєї глобальної фан-спільноти.