UrbanRebel

DarkRebel

01.09.2021

Найбунтовніша інтерпретація міського електромобіля від CUPRA

 

  • CUPRA UrbanRebel розширює межі уяви і являє собою радикальну інтерпретацію майбутнього міського повністю електричного автомобіля.

  • Концепт є синергією електрифікації, екологічності, продуктивності та захоплюючої естетики віртуального світу.

  • CUPRA UrbanRebel дає уявлення про майбутню мову дизайну міського електромобіля, який буде представлений у 2025 році.

  • Світова прем'єра концепту CUPRA UrbanRebel відбудеться під час Міжнародного автосалону в Мюнхені паралельно з відкриттям нового шоу-руму бренду в Мюнхені.

Марторель, 01-09-2021

CUPRA розширює межі уяви і представляє свою найбільш радикальну інтерпретацію міського електромобіля, який очікується у продажі з 2025 році.

Перегони є основою ДНК бренду CUPRA, саме тому компанія вирішила представити власне бачення 100% електричного міського автомобіля спочатку у вигляді гоночного авто зі сміливим і різким виглядом: концепт CUPRA UrbanRebel.

«Концепт CUPRA UrbanRebel-це радикальна інтерпретація міського електромобіля компанії, серійна версія якого має бути представлена в 2025 році. Цей гоночний концепт уособлює наше уявлення про мову дизайну майбутнього міського автомобіля і надихне на його створення», - каже Вейн Гріффітс, генеральний директор компанії CUPRA. «Міський електромобіль є ключовим стратегічним проектом не тільки для нашої компанії, а й для Volkswagen Group у цілому, оскільки наша мета - виробляти більше 500 000 міських електромобілів на рік у Марторелі для різних брендів концерну. Цей автомобіль покликаний демократизувати галузь і зробити електромобільність доступною для широких мас.» 

 

Світова прем'єра концепту CUPRA UrbanRebel

Найбунтовніша інтерпретація міського електромобіля від CUPRA

Серійна версія поєднає у собі дивовижний дизайн та неперевершену динаміку. Автомобіль будуватиметься на короткій платформі Volkswagen Group MEB.

Він має стати революцією у бренді на шляху до прогресивнішої мови дизайну, зберігаючи при цьому цінності, що ідентифікують кожну модель CUPRA: притаманні їм спортивність і провокаційний характер.

Емоційний і радикальний

«Концепт CUPRA UrbanRebel - гейміфікований гоночний автомобіль, проекція радикальної інтерпретації міського електромобіля від нашої компанії», - каже Хорхе Дієс, директор з дизайну CUPRA. «Кожна контурна лінія та скульптурна поверхня в дизайні реалізована за допомогою лівреї, яка використовує кінетичні частинки, що додають руху поверхні тільки-но світло грає на ній.

Ця гоночна версія вплине на серійну версію міського електромобіля, але основні елементи геперболізовані задля надання автомобілю більш непокорного характеру.

Концепт CUPRA UrbanRebel вкорінюється у філософію дизайну CUPRA: емоційний провокуючий дизайн, який виділяється завдяки яскравим та спортивним лініям, сміливому вигляду, з гендерно-нейтральним підходом та підсилюється електрифікованістю.»

Майбутнє електромобільності

Концепт CUPRA UrbanRebel дає уявлення про майбутню мову дизайну міського електромобіля, який буде представлений у серії з 2025 році.

Спереду «ніс акули» з негативною поверхнею, а передня частина підкреслена новим трикутним підписом у фарах.

Віконна графіка ніби огортає автомобіль і створює візуальний ефект шолома - як у концепті CUPRA Tavascan. Безперервність ліній між вікнами по периметру всього автомобіля свторює ефект «плаваючого даху».

При погляді збоку автомобіль демонструє свої спортивні пропорції завдяки клиноподібній лінії від С-стійки до передніх дверей і діагональним скульптурним поверхням, які підкреслюють контрастність розмірів. Ззаду акцент на спортивних «плечах» згідно з новою інтерпретацією дизайну, яку вже продемонстровано в моделі CUPRA Formentor.

Задня частина має знаковий дизайн завдяки горизонтально зорієнтованим пропорціям. Крім того, великий спойлер, підкреслений негативною поверхнею під ним - символічна алюзія до гоночних автомобілів, побачених у віртуальному світі - надає концепту вражаючо різкого вигляду.

Маючи загальну довжину 4,080 мм, ширину 1795 мм і висоту 1444 мм, концепт дражниться пропорціями майбутнього міського електрокара у гоночному маскуванні.

Концепт є синергією електрифікації, екологічності, продуктивності та захоплюючої естетики віртуального світу. CUPRA UrbanRebel має безперервну потужність 250 кВт і до 320 кВт на піку. Він може розганятися від нуля до 100 км/год всього за 3,2 секунди.

Концепт CUPRA UrbanRebel дає уявлення про майбутню мову дизайну міського електромобіля, який буде представлений серійно у 2025 році. Світова прем'єра концепту CUPRA UrbanRebel відбудеться під час Міжнародного автосалону в Мюнхені паралельно з відкриттям нового шоу-руму бренду в Мюнхені.